28.4.09

U Kotoribi koalicija HSLS-HDZ-HDSS zajedno na izbore



Predsjednici kotoripskih stranaka HDZ-a Zoran Radmanić, HSLS-a Ivan Špicar i HDSS-a Branko Malek potpisali su sporazum o predizbornoj i postizbornoj suradnji. Stranke su suglasne da za tijela jedinice lokalne samouprave na izborima 17. svibnja, zajednički formiraju kandidate izvršne vlasti i zajedničku izbornu listu čiji će nositelj biti Snježana Matoš,prof.(HDZ), dok će imena kandidata za načelnika, odnosno njegovog zamjenika objaviti naknadno.

Briga za mlade, socijalno ugrožene i starije osobe, daljnje komunalno uređenje i razvoj gospodarstva glavne su odrednice izbornog programa.

–Mi smo koalicija koja je i u proteklom mandatu obnašala vlast, te je svojim radom dokazala da zna i može, pa mislimo da je nama najbolja kampanja – naš dosadašnji rad, rekli su čelnici stranaka. Na potpisivanju sporazuma bili su njihovi kandidati za županijsku vlast, Mladen Križaić ( HDZ) i Dražen Blažeka (HSLS), te predsjednici županijskih odbora Vladimir Ivković (HDZ), Josip Grivec (HSLS) i Ivan Martan(HDSS).

Info: eportal Međimurje