13.12.08

U Samoboru održane sjednice Predsjedništva i Središnjeg vijeća HSLS-a te turnus HSLS-ove Političke akademije

Od 9 sati na Trgu Kralja Tomislava je održana humanitarna akcija Ogranka HSLS Samobor na kojoj su se prodavali prigodni blagdanski ukrasi, a novčani prihod je namijenjen udruzi Nova budućnost (djeca bez roditelja) i Centru za odgoj i obrazovanje Lug.

U 10 je održana sjednica Predsjedništva stranke, a zatim je u 11 započela i konferencija za novinare na kojoj su bili nazočni predsjednica stranke Đurđa Adlešič, zamjenik Davor Žmegač, potpredsjednici Želimir Janjić i Stanko Zrilić i savjetnik za gospodarstvo Davor Štern.

Potom je u 11.30 sati započela sjednica Središnjeg vijeća, na kojem je predsjednica stranke podnijela izvješće o radu i funkcioniranju stranke između dvije sjednice tog stranačkog tijela.

U isto je vrijeme u susjednoj prostoriji održan novi turnus predavanja Političke akademije HSLS-a. Polaznicima su predavanja održali Božo Skoko, asistent na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i Ivan Tanta. Oni su govorili o brendiranju gradova te komunikaciji između vlasti i građana.

Nakon završetka sjednice Središnjeg vijeća u hotelu je organiziran ručak, a polaznici Političke akademije slušali su zanimljiva i poučna predavanja i u popodnevnim satima.

Izvor: HSLS