6.11.09

Skup HSLS-a u Pribislavcu

Županijsko vijeće HSLS-a Međ. Županije održalo je svoju 19. sjednicu u Pribislavcu. Sjednici su se uz članove ŽV HSLS-a odazvali i predstavnici ogranaka koji će sudjelovati na Izbornom saboru HSLS-a u Slavonskom brodu.



Ova sjednica je ujedno bila i znak podrške Draženu Breglecu u njegovoj kandidaturi za predsjednika HSLS-a.



Okupljenima se prigodnim riječima obratio Dragutin Prprović, predsjednik Ogranka Pribislavec, a nakon njega Josip Grivec predsjednik HSLS-a Međimurske županije posebno istaknuvši: „Ovo je najvažniji Sabor za nas, jer po prvi puta imamo kandidata za predsjednika naše stranke na državnoj razini iz naših redova, kandidata koji ima najveće izglede za pobjedu, a to znači da će HSLS postati jedina stranka koja pokriva cijelu Hrvatski koja ima Međimurca za predsjednika. Međimurskom HSLS-u će to dati novi zamah, jer Hrvatskoj i Međimurju treba HSLS, stranka koja će vratiti visoke demokratske dosege u Međimurje, jer Međimurci to zaslužuju.“



Skupu se obratio i Dražen Breglec govoreći o svojoj viziji HSLS-a, viziji koja znači stav, beskompromisnost i aktivniju ulogu na političkoj sceni Hrvatske.


Burnim pljeskom prekidano je njegovo izlaganje, a na kraju je od agilnih žena HSLS-a dobio predsjedničku tortu.





Šesdesetak okupljenih uživalo je i u izvrsnoj glazbi Pribislavskih tamburaša te ugodnom druženju.